056 84 14 16 | 0888 94 83 06

 

 РАБОТНО ВРЕМЕ

Бургас,ул."Граф Игнатиев" № 7
от понеделник до петък - от 9,00 до 18,30 ч.

събота -от 10,00 до 18,00 ч.

неделя - почивен дeн

 

Поради обновяване на системата е необходимо да въведете имейлът си само при първо влизане, за да потвърдите че това е Вашият акаунт!

Забравена парола?
Забравено потребителско име?
Нова регистрация
Регистрация

Изисквания към файловете :

В този раздел ще Ви запознаем с изискванията към файловете, за да бъдат снимките с добро качество.Обърнете сериозно внимание на редовете, които следват.
   При поръчка на снимки качвайте само файлове с добро качество.В имената на файловете(ако са променяни оригиналните имена) не трябва да има символи, които се използват в програмирането(&,*,+,>,% и т.н.).Тези файлове в повечето случаи не се качват на сървъра, въпреки че ги виждате в предварителния преглед и са отразени в първоначалната информация за съдържанието на поръчката. Поръчки се изработват от РЕАЛНО качени файлове! Размерът  на файловете за снимки с формат 9х13 , 10х15 и 13х18 не трябва да е по-малък от 1200х1800 px , за формат на снимките 15х21 и 20х30 този размер трябва да бъде не по-малък от 2400х3600px при резолюция 300ppi. Не се приемат рекламации за снимки, ако файловете са с размери, по-малки от тези,а също така за файлове, които са размазани и с неподлежащи на корекция размер и цветове. Моля не качвайте файлове, свалени от Facebook ( фейсбук ) или прехвърлени прeз Viber . Тези файлове са с малък размер и снимките не стават с добро качество.Програмата ще Ви покаже съобщение за файлове с малък размер. Ако качите такива файлове, ние ще направим снимки от тях, като приемаме, че въпреки лошото им качество Вие желаете да имате снимки от тези файлове.Разгледайте настройките за големина на файловете на Вашия фотоапарат или телефон, и ги коригирайте ако е необходимо, за да станат с достатъчен размер за копиране на снимки с добро качество.Файлове, снимани на програма "панорама", се копират с много широки бели ивици и не изглеждат добре.Избягвайте качването на такива файлове.Много от клиентите обичат колажите и използват безплатните програми в интернет, за да направят това.В повечето случаи файловете не са с добро качество, а най-често и размера не отговаря на пропорциите на формата на хартията и отново се налага да се копират с широки бели ивици. Ако се съмнявате в качеството на файловете, поискайте консултация, като се обадите на някой от публикуваните в раздел "контакти" телефонни номера.Подбора на файлове за копиране е изцяло задължение на клиента.Имате възможност да разгледате файловете в по-голям размер, за да прецените качеството им и да ги изтриете, като използвате бутона за изтриване на файловете.
 Корекции и копиране на файловете :

  ВЯРВАЙТЕ НИ ! Ако е необходимо нещо да се направи с Вашите файлове, за да станат снимките ви хубави, ние ще го направим, без значение дали поръчката Ви е "с корекции"  или не. Ако изпитвате макар и малко недоверие , по-добре още сега потърсете друг сайт!!!! Понякога се налага да копираме част от файловете с бели ивици или рамка, въпреки нашето и Ваше нежелание. Но ако сме го направили, значи се налага, защото размера на файловете не е пропорционален на размера на фото хартията. Внимание! Увеличава се броя на поръчките, в които се снима на програма "Panorama".Тези снимки стават с много широки бели ивици. Променете настройките на телефона (при някои модели тази програма е зададена по подразбиране) или фотоапарата. Допълнителни корекции като частично подобряване на контраста, цветовете и коригиране на ефекта " червени очи ", могат да се направят в определени граници с доплащане 5ст. за всеки брой снимка, ако натиснете бутона  "с корекции". За да не заплащате разликата в цената, когато се налага корекция на червените очи, можете да изтеглите някоя от множеството безплатни програми. Направете пробна корекция, за да се убедите в качествата на програмата. Файлове, които не са на фокус(размазани), както и ефекта  " стъклено око ", не могат да бъдат коригирани. Ако файловете не са с оригиналните размери, а са допълнително оразмерявани и не са с размер, пропорционален на размера на поръчаните снимки, те ще бъдат копирани с бели ивици или бяла рамка.Точния размер на снимките за формат 9х13 е 89mm x 127mm, на 10х15 е 102mm x 152 mm, формат 13 х 18 е 127mm х 178mm, формат 15 x 21 e 152mm x 210mm, а 20 х 30 е с размер 203mm x 300 mm, при резолюция 300ppi.Пропорцията на страните трябва да е в съотношение 2:3, съответсващ на размера на снимките.Файлове, които не са с тези пропорции, ще бъдат "изрязани", за да могат да се копират. Любовта към колажите може да Ви изиграе лоша шега, ако използвате непозната за Вас програма. Убедете се в достойнствата на програмата и тогава я използвайте.
 Спазвайте изискванията за файловете,за да получите хубави снимки.