056 84 14 16

 

 РАБОТНО ВРЕМЕ

Бургас,ул."Граф Игнатиев" № 7
от понеделник до петък - от 9,00 до 18,30 ч.

събота -от 10,00 до 18,00 ч.

неделя - почивен дeн

 

Поради обновяване на системата е необходимо да въведете имейлът си само при първо влизане, за да потвърдите че това е Вашият акаунт!

Забравена парола?
Забравено потребителско име?
Нова регистрация
Регистрация

1. Общи условия

Прочетете внимателно и докрай условията, преди да се съгласите с тях. Отбележете желаните от Вас размер и вид хартия за отпечатване на снимките. Индивидуална промяна на размера и броя копия на всяка снимка правете, след като сте качили всички файлове на нашия сървър. Поръчката Ви НЯМА да бъде изпратена за изпълнение, ако не сте отбелязали, че сте се запознали и съгласили с условията за приемане на поръчките, както и ако не декларирате, че гарантирате получаването и заплащането на поръчката. Задължително запишете кода на Вашата поръчка, за да можете да проследявате статуса ѝ или ако желаете да получите допълнителни разяснения или информация за нея. Ако за срок от 48 часа направите няколко поръчки, програмата автоматично ще ги обедини и ще заплатите само една такса за  куриерска услуга . Сайтът използва само висококачествени фотоматериали(фото хартия Fuji Crystal Archive и химикали на същата фирма), гарантиращи дълготрайност и отлично качество на снимките ви при добри файлове

2. Изисквания за файловете

В този раздел ще Ви запознаем с изискванията към файловете, за да бъдат снимките с добро качество. Обърнете сериозно внимание на редовете, които следват.

При поръчка на снимки качвайте само файлове с добро качество. В имената на файловете (ако са променяни оригиналните имена) не трябва да има символи, които се използват в програмирането (&,*,+,>,% и т.н.). Тези файлове в повечето случаи не се качват на сървъра, въпреки че ги виждате в предварителния преглед и са отразени в първоначалната информация за съдържанието на поръчката. Поръчки се изработват от РЕАЛНО качени файлове! Моля не качвайте файлове, свалени от Facebook (фейсбук) и Viber. Тези файлове са с малък размер и снимките не стават с добро качество. Ако качите такива файлове, ние ще направим снимки от тях като приемаме, че въпреки лошото им качество Вие желаете да имате снимки от тези файлове. За тях не се приемат рекламации. Разгледайте настройките за големина на файловете на Вашия фотоапарат или телефон и ги коригирайте ако е необходимо, за да станат с достатъчен размер за копиране на снимки с добро качество. Файлове, снимани на програма "панорама", се копират с много широки бели ивици  или " кадрирани " (изрязва се част от файла, за да не останат бели ивици , но могат да бъдат отрязани и елементи от файла, които бихте желали да ги има) и не изглеждат добре. Избягвайте качването на такива файлове. Когато съотношението на страните не е 2:3, нямаме друг избор. Много от клиентите обичат колажите и използват безплатните програми в интернет, за да направят колаж. В повечето случаи файловете не са с добро качество, а най-често и размерът не отговаря на пропорциите на формата на хартията и отново се налага да се копират с широки бели ивици. Ако се съмнявате в качеството на файловете, поискайте консултация като се обадите на някой от публикуваните в раздел "Контакти" телефонни номера. Подборът на файлове за копиране е изцяло задължение на клиента. Имате възможност да разгледате файловете в по-голям размер, за да прецените качеството им и да ги изтриете като използвате бутона за изтриване на файловете.


3. Корекции и копиране на файловете

ВЯРВАЙТЕ НИ! Ако е необходимо нещо да се направи с Вашите файлове, за да станат снимките ви хубави, ние ще го направим, без значение дали поръчката Ви е "с корекции" или не. Ако изпитвате макар и малко недоверие към нас, по-добре още сега потърсете друг сайт!!! Понякога се налага да копираме част от файловете с бели ивици или с рамка, въпреки нашето и Ваше нежелание. Но ако сме го направили, значи се налага, защото размерът на файловете не е пропорционален на размера на фото хартията. Внимание! Увеличава се броят на поръчките, в които се снима на програма "Panorama". Тези снимки стават с много широки бели ивици. Променете настройките на телефона (при някои модели тази програма е зададена по подразбиране) или фотоапарата. Файловете се копират кадрирани, изрязва се по малко от всички страни на файла, за да бъдат пригодени към стандартните размери на фотохартията. Много голяма част от грешките при снимане е невъзможно да бъдат коригирани. Не се заблуждавайте от това, че снимките Ви изглеждат добре на Вашия компютър. Много е различно как файла изглежда на монитор и дали той носи достатъчно информация, за да станат снимките хубави.

Моля не използвайте за браузър Internet Explorer, тъй като ако версията е под 10.0 може да има проблеми при качването на файлове. Скоростта на качване на файловете зависи от параметрите на Вашия компютър и скоростта на ползвания интернет. Скорост по-малка от 10mb/s ще Ви изнерви и забави при по-голям брой файлове. Проверете скоростта на Вашия интернет от Тук . Всички файлове се копират 1 към 1. Допълнителни корекции като частично подобряване на контраста, цветовете и коригиране на ефекта "червени очи" могат да се направят в определени граници с доплащане 5ст. за всеки брой снимка, ако натиснете бутона "с корекции". За да не заплащате разликата в цената, когато се налага корекция на червените очи, можете да изтеглите някоя от множеството безплатни програми. Направете пробна корекция, за да се убедите в качествата на програмата. Файлове, които не са на фокус (размазани), както и ефектът  "стъклено око", не могат да бъдат коригирани. Ако файловете не са с оригиналните размери, а са допълнително оразмерявани и не са с размер, пропорционален на размера на поръчаните снимки, те ще бъдат копирани с бели ивици или бяла рамка.Точният размер на снимките за формат 9х13 е 89mm x 127mm, на 10х15 е 102mm x 152 mm, формат 13х18 е 127mm х 178mm, формат 15x21 e 152mm x 210mm, а 20х30 е с размер 203mm x 300 mm при резолюция 300ppi. Пропорцията на страните трябва да е в съотношение 2:3, съответстващ на размера на снимките. Файлове, които не са с тези пропорции, ще бъдат "изрязани", за да могат да се копират. Любовта към колажите може да Ви изиграе лоша шега. Убедете се в достойнствата на програмата и тогава я използвайте.

Разглеждане на продуктите.

За да разгледате даден продукт или снимка в по - голям(увеличен) размер, кликнете върху нея с мишката. Повечето от продуктите имат няколко изгледа. Когато поставите мишката върху продукта(увеличения), се появява стрелка, с които можете да сменяте изгледите .


4. Рекламации

Рекламации се приемат според изискванията на Закона за защита на потребителите в сроковете, определени от него. При връщане на поръчката  поради предявени претенции за рекламация, ако те са неоснователни, транспортните разходи са за сметка на клиента. Ако рекламацията е основателна, сумата се възстановява в срок от 30 календарни дни по банкова сметка, посочена от клиента. Спазвайте изискванията за файловете, за да получите хубави снимки.


5. Срокове за изпълнение на поръчките

Срокът за изпълнение на нормалните поръчки е до 5 работни дни за изпълнение и предаване на куриерска фирма, а на бързите - 1 работен ден до предаване на куриер, като цената е по-висока с 5ст. на снимка. Срокът за изпълнение на поръчките започва от момента на приемане на поръчката. При лоши метеорологични условия, свързани с трудно проходими пътища, при доставки в райони на страната, които са с временно ограничение на достъпа, при възникнали внезапни технически проблеми, свързани с прякото изпълнение на поръчките, при свръх натоварвания и в условията на кампанийност, SnimkiOnline.bg запазва правото да удължи срока за изпълнение на нормалните поръчки с максимум 3 работни дни, като не дължи компенсация за това. 

Регистрацията на клиенти, които не са направили своята първа поръчка в срок от 20 дни след регистрацията, се изтрива. Поръчката Ви няма да бъде изпълнена, ако адресът за доставка в работни дни в регистрацията Ви е непълен . При изпращане на поръчката Вие ДЕКЛАРИРАТЕ с текст, че сте съгласни със съдържанието и ще заплатите сумата при получаване. 

Поръчки, при които клиентът има допълнителни изисквания извън условията за изпълнение на поръчките НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ!

6. Промоции

В сайта се правят периодични  промоции. Те се обявяват в полето за реклами на първа страница. Поръчките ще бъдат обединени в една пратка, ако статуса на поръчките е " За работа " , т. е. първата поръчка не е предадена на куриер.

Промоцията БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА има определени изисквания. Прочетете ги  ВНИМАТЕЛНО в раздел " Промоции ".

7. Право на връщане на стока

В качеството си на потребител Вие имате право да върнете стока, закупена от Вас в срок от седем работни дни от датата на доставянето ѝ, като причината за това е без значение (не е необходимо да бъде посочена). Вие сте длъжни да съхранявате получената стока, нейното качество и безопасност в този срок. При връщане на стока, Вие не дължите обезщетения или неустойки. Не могат да бъдат връщани стоки по индивидуална поръчка, за които изпълнителят добросъвестно и според изискванията на условията за приемане на поръчки е изпълнил своите задължения.

Правото на връщане на стоки не се прилага в следните случаи:

1. За продукти, изработени съобразно изискванията на клиента или по негова индивидуална заявка (снимки или други продукти).

2. За стоки, повредени или променени след момента на получаването им.

3. За стоки, чиято оригинална опаковка е повредена или липсва.

Връщането на стоката става чрез куриерска фирма за сметка на клиента.

Връщането на заплатената сума от потребителя, без стойността на куриерската услуга, става по банков път като клиентът е длъжен да посочи банкова сметка или в брой в офиса на фирмата в гр. Бургас. Таксата за банковия превод е за сметка на клиента.

Всички поръчки се доставят само чрез куриерските фирми еконт и спиди . Поръчки МОГАТ ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ И ОТ ОФИСА НА ФИРМАТА. Всяка поръчка се съпровожда от касов бон. Проверявайте сметката на получения и-мейл със съдържание на поръчката и я сравнявайте с цените, обявени в сайта. Не са изключени грешки при пресмятане на сумите от програмата поради различни причини, най-вече поради неустойчива връзка със сървъра. Моля сигнализирайте при такива случаи на телефоните в раздела за контакти на сайта. Точната сума ВИНАГИ е посочена в КАСОВИЯ БОН! При попълване на товарителницата, ще получите и-мейл на посочената в регистрацията Ви електронна поща, че поръчката е изпълнена и ще бъде предадена на куриерска фирма.Справки за статуса на Вашата поръчка и история на поръчките за срок от 30 дни назад можете да направите след Вход във сайта, натискане на бутона за справки (до бутона за Вход, означен със символ ) и въвеждане КОДА за справки на поръчката. Консултации можете да направите на посочените за контакт телефони в делнични дни от 10.30ч. до 18.30ч. Неделя - ПОЧИВЕН ДЕН!